HERFST, HIJ KOMT ER NU ECHT AAN...

HERFST, HIJ KOMT NU ECHT AAN…

Herfst is eerlijk gezegd niet helemaal mijn seizoen maar wel voor wat betreft de herfstkleuren. Als persoon ben ik ook een herfsttype dus afgepoederde kleuren zoals staalblauw, aubergine, donkerrood, mosgroen zijn mijn favoriet als het gaat om interieur. Ik hou van de zomer maar weer even lekker naar binnen met de kaarsjes en de kachel aan is ook weer even fijn. Dus is het tijd voor de grote herfst- interieurcheck. De kussens worden vervangen voor warme stoffen zoals wol, bont en het hippe velours. De plaids worden weer opgezocht en in het zicht gelegd en natuurlijk weer gebruikt om ’s avonds heerlijk mee op de bank te kruipen. De geurkaarsen gaan weer aan. Het huis ruikt dan weer heerlijk naar mijn favoriete geur, appel-kaneel.

Nu ik weer meer binnen leef kijk ik weer even met een frisse blik naar mijn interieur wat ik in de zomer toch even wat meer gelaten heb voor wat het was. Misschien herken je dit. En dan komen de vragen……

  • Is het niet mooier om de kast een kleurtje te geven? Maar welke kleur?
  • Eigenlijk wil ik een nieuwe fauteuil maar wat voor model en stof?
  • Kunnen we de indeling van de woonkamer veranderen?
  • Je wilt voor de komende maanden een heerlijk warm kleed onder de zithoek. Welke maat en uitstraling past het beste bij ons interieur?
  • Zullen we dit jaar de woonkamer een andere kleur gaan geven? Dit is altijd een lastige keuze omdat het erg bepalend is voor de warmte en sfeer.
  • Een haard in onze woonkamer zou toch ook wel erg leuk maar wat is de beste keuze en welke schouw past erbij?
  • Ik heb zoveel mooie woonaccessoires maar ik weet niet goed hoe ik het mooi kan stylen. De styling is altijd moeilijk maar erg belangrijk want het maakt het geheel compleet.

Heel graag kom ik je helpen met o.a. bovenstaande keuzes. Samen gaan we aan de slag om jullie thuis weer een fijn thuis te maken.

De kosten van een advies start vanaf 99 euro.

Ik wens jullie een fijne start van de ‘echte’ herfst want aan het weerbericht te zien gaat ie er na het weekend echt aankomen.

LEONIEK