Werkwijze

Interieuradvies & styling
Wilt u uw woning een metamorfose geven of gaat u verhuizen? Ik help u graag met het maken van keuzes van o.a. kleuren, materialen, meubels, accessoires en indeling. Samen gaan we aan de slag om een een plan van aanpak te maken. Hierin verwerk de gemaakte keuzes waar u direct mee aan de slag kan en/of eventueel voor in de toekomst zodat er uiteindelijk een mooi geheel ontstaat. Dit advies duurt gemiddeld 2 à 2,5 uur en als vervolg kan er nog een afsluitende afspraak bij mij thuis plaats vinden. Hier kan ik veel situaties visualiseren. Dit helpt met het maken van de uiteindelijke keuzes.
 
Bij een advies aan huis kunnen wij u adviseren over: 
- Opstelling van meubelen
- Verlichting
- Stoffering
- Kleur
- Gewenste sfeer
- Raam- en vloerbekleding
- Decoratie/accessoires
- Begeleiding en advies over de aanschaf van nieuwe meubelen (evt. winkelbezoek)

De ervaring leert dat de informatie veel is, daarom wordt het advies voor u uitgewerkt en naar u toegestuurd. Verrekening vindt plaats op basis van een uurtarief of een vaste prijs per kamer.

Restylen 

U kent het gevoel vast wel. U heeft mooie meubelen, leuke accessoires, goede kleuren en toch klopt het niet. Graag ga ik samen met u aan de slag om uw (woon)kamer tot een kloppend geheel te maken. We gaan kijken naar uw bestaande meubelen, kleuren, indeling en accessoires. Door bijv te schuiven met meubelen en tips om bijv. meubelen te schuren of schilderen kan ervoor zorgen dat het geheel ineens "klopt". Ook door het gebruik van de juiste kleur krijgt uw kamer al snel een andere uitstraling. Accessoires zijn een belangrijke aanvulling in uw interieur maar het blijft altijd lastig om ze op de juiste plek te zetten. Ook daar geven we uitgebreid aandacht aan want accessoires geven uw kamer een warme en persoonlijke sfeer. Ik heb er zin in!!

Bij een restyling kunt u denken aan advies omtrent:
- Opstelling, eventueel schuiven van meubelen
- Schilderen van bestaande meubelen
- Kleurgebruik
- Gebruik van accessoires
- Gewenste sfeer 

Bovenstaand advies kost 99 euro

Kleuradvies 
Kleur is zeer bepalend voor de sfeer in uw woning. Het is vaak moeilijk om de juiste sfeer te bereiken. 

Wij komen langs om wensen en ideeën door te spreken, vervolgens bepalen we gezamenlijk met behulp van kleurstalen de juiste kleur(combinaties) 
Kleuradvies wordt schriftelijk uitgewerkt en naar u verzonden.

Verrekening vindt plaats op basis van een vaste prijs per kamer.