Wie ben ik

Mijn naam is Leoniek Boers, interieurstylist en freelance stylist van het landelijk woonblad ARIADNE at HOME en WONEN LANDELIJKE STIJL. Vanuit mijn vroege jeugd heb ik een passie voor alles wat met wonen te maken heeft en de landelijke woonstijl heeft mijn absolute voorkeur. LEONIEK interieur en styling is hier dan ook uit ontstaan. Gevoel voor kleur en stijl, ruimtelijk inzicht, oog voor detail en inlevingsvermogen is voor vele vaak moeillijk. Ik wil u daar graag mee helpen! Natuurlijk kan ik u helpen met advies in verschillende woonstijlen.

Interieurstyling
Samen met u ga ik ervoor zorgen dat de basis goed is en dat alle details kloppen. Daarnaast moet een huis praktisch en persoonlijk zijn. Ik vind het daarom erg belangrijk dat we ook met uw huidige (voor u waardevolle) meubels aan de slag gaan door bijv. schuren en schilderen. Zonodig kunnen we met enige aanvulling van nieuwe meubelen en/of accessoires ervoor zorgen dat u een nieuw thuis krijgt. 
Ik hoor vaak van klanten dat ik hun wensen goed weet te vertalen naar een persoonlijke en warme inrichting en dat ik ze veel praktische tips en nieuwe ideeĆ«n heb gegeven. Hun huis voelt (weer) als een gezellige plek waar ze zich helemaal thuis voelen. En daar doe ik het voor! Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje op mijn portfolio.

Styling voor woonmagazine
Het werk als stylist voor het woonmagazine ARIADNE AT HOME EN WONEN LANDELIJKE STIJL is een erg leuke aanvulling waar ik veel inspiratie uit haal. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitwerken en stylen van items en reportages. Ik kan zeggen dat het ontzettend leuk werk is en met veel plezier aan de reportages werk.